Koeien helpen mee met fotoshoot

De wei van de Twentse Boerin aan de Stokkumervlierweg is morgen het decor van een heuse koe knuffel dag waarbij het mogelijk is om je met de koeien op de foto te laten vastleggen. Marian Waanders en Marjan Noteboom van Fotostudio Markelo maken die dag graag al wandelend tussen onder andere Corrie36, Jo75 en Bertha48 spontane foto’s van mensen op de trekker, in de kruiwagen of knuffelend met de koeien in de wei. “Doordat mensen vooral hun aandacht hebben gefocust op de koeienfamilie zijn wij in staat om ontspannen en ‘echte’ beelden vast te leggen. Niets wordt opgedrongen en niets wordt vooraf bepaald. Het is vooral de koeienfamilie die de mensen tijdens de reportage opzoeken”, aldus Marjan Noteboom.

De fotografen van Fotostudio Markelo vinden het geweldig om de shoots samen met Joke Kottelenberg te organiseren. Marian Waanders is opgegroeid op het boerenbedrijf van haar ouders in Enter voelt zich als een vis in het water tussen de koeien, Marjan Noteboom die een groot deel van haar jeugd doorbracht in Markelosebroek kan ook erg genieten tussen de dieren.

Mocht je nog niet hebben gereserveerd, dan is dat nog steeds mogelijk. Voor de mini shoots tussen de koeien zijn er morgenmiddag nog een paar plekken vrij, de sessies voor de ochtend zijn vol. Een shoot is mogelijk met maximaal 6 personen vanaf 22,95 euro per persoon. Aanmelden kan per mail bij de Twentse Boerin.