Margo Dijkink 21 jaar

Margo Dijkink wordt op 20 mei 21 jaar. Zij viert dit door vandaag een traditioneel 21-diner te organiseren bij haar ouderlijk huis in Markelo. Het idee van een 21-diner is dat je aan je studiegenoten laat zien waar je vandaan komt en dat er een link wordt geslagen tussen je bakermat en je huidige thuis. Al sinds het begin van haar studie is Margo zeer actief bij studentenroeivereniging Phocas in Nijmegen. Zij heeft hier twee jaar actief en met succes geroeid, en stort zich nu volledig op de andere aspecten van de vereniging. Zo heeft Margo het lustrumgala georganiseerd, maakt zij onderdeel uit van de sociëteitscommissie, is zij voorzitter van de competitie commissie en is zij afgelopen jaar genomineerd voor de eretitel Miss Phocas. Daarnaast zal zij na de zomer naar alle waarschijnlijkheid toetreden tot het bestuur van de studentenroeivereniging als competitie commissaris. Dit houdt in dat zij alle nieuwe leden onder haar vleugels neemt en deze begeleidt gedurende het eerste jaar van hun lidmaatschap op weg naar veel roeisucces!

Wat misschien nog wel belangrijker is is dat Margo zich heeft opgeworpen als groot ambassadeur van Markelo in Nijmegen. Niemand kan er omheen en voor iedereen is het duidelijk: Margo komt uit Markelo. Ze heeft haar mondvol van het Markelo’s feest, de optocht, het beachvolleybal, Dieka, Maarkelsnieuws en wat nog meer. Haar vrienden zien er dan ook erg naar uit om eindelijk naar Markelo te komen om dit allemaal zelf te gaan ontdekken. Het schijnt zelfs zo te zijn dat er bij het komende Dorpsfeest een beachvolleybalteam uit Nijmegen wordt afgevaardigd… maar nu eerst Margo’s verjaardag en haar 21-diner!