Bloemen fleuren centrum op

Het centrum van Markelo is vandaag opgesierd met nieuwe banieren en ook de bloembakken zijn weer door de vaste groep vrijwilligers geplaatst in het centrum van Markelo. De bloemen die elk jaar zorgen voor een kleurig centrumbeeld worden door zowel ondernemers als ook door veel inwoners van Markelo enorm gewaardeerd. Dit mogen we wel vaststellen na de vele opmerkingen nadat duidelijk werd dat met de veranderende koers van de voormalige OVM, mogelijk dit jaar geen bloemen in het centrum zouden worden opgehangen. Gelukkig is daar met een bijdrage van gemeente Hof van Twente een positieve draai aangegeven en werden de bloemen vandaag met veel enthousiasme door de vele vrijwilligers geplaatst. “We mogen enorm trots zijn op deze groep, die toch het gehele jaar door zorgt dat er vele klussen worden geklaard in ons dorp”, vertelt Richard Landuwer namens de Stichting Markelo Promotie.