Plus Blankhorst steunt verenigingen

PLUS Blankhorst draagt het lokale verenigingsleven al vele jaren een warm, sportief hart toe. Tijdens een langdurige sponsoractie waarbij klanten gratis sponsorpunten kunnen doneren aan hun favoriete vereniging wordt dat na de zomervakantie nog eens extra uitgedragen. Voor klanten de ultieme kans om hun eigen favoriete vereniging financieel te steunen. PLUS klanten ontvangen bij besteding van 10 euro aan boodschappen één PLUS sponsorpunt. Via de speciale actiekast achter de kassa’s schenkt de klant de PLUS sponsorpunten aan zijn of haar favoriete club of vereniging. Hoe meer sponsorpunten een vereniging verzamelt, hoe meer euro’s zij ontvangen! De sponsoractie duurt 10 weken en start op 17 september 2018.

Klanten mogen zo vaak meedoen als ze willen. “De deelnemende verenigingen mogen het bedrag dat zij geschonken hebben gekregen, naar eigen inzicht besteden aan bijvoorbeeld nieuwe materialen of onderhoud van hun clubhuis maar zij moeten zich wel vooraf aanmelden”,  vertelt Henry Blankhorst. Verenigingen en stichtingen die zich willen opgeven voor deze PLUS sponsoractie, kunnen zich vanaf 1 juni aanmelden bij PLUS Blankhorst door een mail te sturen.