Sportclub Markelo speelt gelijk tegen GFC

Na verlies in de uitwedstrijd tegen GFC afgelopen donderdag, is de thuiswedstrijd vanmiddag geëindigd in een 0-0 eindstand en daarmee heeft Sportclub Markelo zich definitief veilig gespeeld in de 4e klasse. Misschien was GFC in deze wedstrijd wel iets sterker, maar de Markeloërs gaven weinig kansen weg. Vlak voor het eindsignaal had Bjorn Groot Roessink nog een grote kans op de 1-0, maar de bal werd door de keeper van GFC nog net met de vingertoppen uit het doel geweerd. Met nog slechts 2 wedstrijden te spelen is Sportclub veilig, volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen Enter op het programma. Enter staat op dit moment onderaan de ranglijst, mede doordat ze afgelopen donderdag het degradatieduel tegen Diepenheim verloren en Diepenheim vandaag 3 punten pakte door verrassend te winnen van TVO. Mocht Markelo volgende week winnen van Enter, dan is degradatie een feit voor Enter. 

Op de agenda van Sportclub Markelo staat ook de vrijwilligersavond, te weten op vrijdag 8 juni. Met deze avond wil de club alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor Sportclub Markelo gedurende het afgelopen jaar. In het bijzonder wil de vereniging vrijwilligers uitnodigen die hebben geholpen bij de bouw van de Univé Soccerhal en de gerenoveerde kantine.

Om zoveel mogelijk vrijwilligers, jong en oud, naar de kantine te lokken, heeft de feestcommissie een programma samengesteld waar iedereen veel plezier aan zal beleven. De aanwezigen maken kans op leuke prijzen en ook de inwendige mens zal ruimschoots aan bod komen. De feestavond begint om 20.00 uur in de kantine aan de Endemansdijk. Vrijwilligers die van plan zijn naar de feestavond te gaan, dienen zich aan te melden door een mail te sturen of een bericht te sturen naar 06-55 55 34 12.