Volgende week avondvierdaagse

In de week na Pinksteren, van dinsdag 22 t/m vrijdag 25 mei, kan er elke avond in de Kösterskoele worden deelgenomen aan de avondvierdaagse. Elke avond start om 18.00 uur een route van 10 kilometer en om 18.30 uur een route van 5 kilometer. De organisatie is in handen van het stichtingsbestuur van het openluchttheater die hiervoor samenwerkt met veel vrijwilligers en de Markelose basisscholen. Voor-inschrijven kan zaterdag 19 mei tussen 10.00 en 12.00 uur in de Kösterskoele of kan worden gedaan via de formulieren op de Markelose basisscholen.

Deelname aan de avondvierdaagse kan voor 4 euro. Ook kan er 1 avond worden meegelopen voor 2 euro. Alle deelnemers ontvangen een medaille. Dit jaar is samenwerking gezocht met de zwemvierdaagse die wordt gehouden van 5 tot en met 8 juni in zwembad De Vijf Heuvels. Middels een gezamenlijk inschrijfformulier geldt een combikorting.