Ingrid Hofman met pensioen

Ingrid Hofman is geen onbekende voor vele Markeloërs, zij heeft namelijk 23 jaar lang bij Fysiotherapie Markelo gewerkt als fysiotherapeute. Maar hier komt een eind aan, want Ingrid gaat vanaf vandaag met pensioen. In de lange tijd die zij als fysiotherapeute heeft gewerkt, heeft zij veel verschillende collega’s zien komen en maar een enkeling zien gaan. Ingrids voornaamste aandacht ging uit naar ouderen met bewegingsproblemen. Zo kennen veel Markeloërs haar dan ook van haar bezoeken aan huis, waar ze met veel toewijding, kennis en een flinke portie humor menigeen weer op de been heeft gekregen. Juist door dit intensieve contact met de patiënten heeft ze een nauwe band met Markelo opgebouwd en zal ze Markelo gaan missen.

Voor Ingrid zelf wachten nieuwe uitdagingen: thuis zit een jonge pup die nog opgevoed moet worden, de golftas staat klaar om hopelijk wat mooie wedstrijden mee te winnen en de wandelschoenen zijn vernieuwd om paden in binnen- en buitenland te verkennen. Gisteren was het de officiële laatste werkdag van Ingrid en werd ze door collega’s, oud-collega Hennie Oling en patiënten verrast met cadeaus, bloemen en een afscheidsborrel in een versierde praktijk. Later in mei zal er nog een laatste teamuitje plaatsvinden. Ingrid bedankt iedereen voor het in haar gestelde vertrouwen en de zeer prettige jaren en wenst Markelo het beste: ‘Markelo, het ga jullie goed!’ namens Ingrid.