Univé Markelo gaat verhuizen

De Markelose vestiging van Univé Oost verhuist komend najaar van het Burgemeester de Beaufortplein naar de Taets van Amerongenstraat in Markelo. Markeloër Jan Thale Haandrikman, Commercieel Directeur van Univé Oost: “We vonden het kantoorpand aan het Burgemeester de Beaufortplein niet meer helemaal voldoen, en zijn op zoek gegaan naar een vervangende zichtbare locatie. We zijn blij met de Univé-winkel aan de Taets van Amerongenstraat 1 in Markelo, waar we naast ons vertrouwde assortiment ook nieuwe adviesbundels en slimme oplossingen kunnen aanbieden.” Het winkelpand was tot voor kort in gebruik van Twents Bed. 

Op deze zichtlocatie moet de winkel straks geheel voldoen aan de nieuwe tijd, met een nieuw en opgefrist Univé logo op de gevel. De nieuwe huisstijl vloeit voort uit de nieuwe strategie van Univé die gericht is op meer dan alleen verzekeren. “We gaan ons meer richten op het voorkomen van risico’s, het beperken van de gevolgen als er toch iets misgaat, en alleen verzekeren wat echt nodig is. En dat gaan we doen met nieuwe producten, nieuwe diensten en via nieuwe (online) kanalen. Als coöperatieve verzekeraar staan we graag dichtbij onze klanten. We vinden persoonlijke dienstverlening belangrijk. Maar we zien ook dat klanten steeds meer gebruikmaken van andere communicatiekanalen. Contact met onze verzekerden verloopt meer en meer via telefoon, app, e-mail en internet. Maar een goede locatie blijft nog steeds belangrijk, en moet ook mee met zijn tijd”, geeft Haandrikman aan.