Heijcom neemt werkzaamheden Stegehuis over

De werkzaamheden van het voormalig installatiebedrijf Stegehuis Technische Installaties BV die eind januari failliet werd verklaard worden voortgezet door Heijcom Totaalinstallateur bv. Het Holtense bedrijf heeft Markeloër Hendrik Lodeweges in dienst genomen waardoor zij dezelfde vertrouwde service en installatiewerkzaamheden kunnen uitvoeren. Hendrik zal vanuit zijn eigen thuisbasis ondersteuning krijgen van Markeloër Erwin Schorfhaar en Hilbert  van Doorn. Hilbert is vele jaren werkzaam geweest bij installatiebedrijf ten Hove en hierdoor zeker geen onbekende in Markelo. 

Heijcom verzorgt alle installatiewerken, onderhoud en service van CV-ketels en installaties en heeft bovendien een eigen 24/7 storingsdienst. Bovendien kunnen zij alle loodgieters- en elektrowerkzaamheden van onderhoud tot nieuwbouw verzorgen. Met een eigen voorraadmagazijn in Markelo kunnen de medewerkers snel beschikken over voor de hand liggende onderdelen.