Inschrijving koetsbiljarten verlengd

De biljartcommissie van Dorpsfeest Markelo heeft de inschrijving voor het koetsbiljarten 2018 verlengd tot en met 18 maart 2018. Volgens de commissie zijn er namelijk nog een behoorlijk aantal vrouwelijke en mannelijke deelnemers die het tot nu toe nog ‘vergeten’ zijn om zich op te geven. “We willen hen ook graag de mogelijkheid geven zich te mengen in de strijd om de titel Biljartkoningin / Biljartkoning 2018”,  aldus Rudy Lodeweges namens de biljartcommissie. De loting voor de eerste ronde zal plaatsvinden in de week van 19 tot en met 25 maart. Voor wie een gooi wil doen naar deze eervolle biljarttitel kan zich nog tot en met 18 maart opgeven door een mail te sturen aan de biljartcommissie. Geef bij de opgave de volgende gegevens door: naam, moyenne (indien aanwezig) en telefoonnummer (bij voorkeur een mobiel nummer).