Kinderkledingbeurs Anholtskamp

De Unie van Vrijwilligers organiseert op dinsdag 20 en woensdag 21 maart de jaarlijkse voorjaar/zomer kledingbeurs ‘Zo goed als nieuw’ voor kinderen in de Koekoekszaal van Woonzorgcentrum Anholtskamp. Per inbrenger mogen maximaal 50 kledingstukken worden ingebracht. Deze moeten gewassen en gestreken zijn, vandaar het devies ‘zo goed als nieuw’. Er kan alleen kinderkleding worden ingebracht vanaf maat 74 t/ 176, behalve ondergoed, pyjama’s, sokken en schoenen. De prijs van elk kledingstuk wordt in overleg met de inbrenger bepaald. Bij verkoop krijgt de klant 70% van de prijs en 30% komt ten goede aan de UVV, die het geld na aftrek van de onkosten gebruikt voor het ouderenwerk.

Kleding kan worden ingebracht op dinsdag 20 maart tussen 9.00 en 16.30 uur. De verkoop van de kleding is op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en op woensdag 21 maart van 10.30 tot 14.00 uur. De zaal is te bereiken via de ingang aan de A. ten Hovestraat 1 in Markelo.

Het afrekenen van de verkochte kleding en het terughalen van de niet verkochte kleding is op woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.  De kledingstukken die niet verkocht zijn en niet afgehaald worden gaan naar een goed doel.