Dressuurwinnaars De Barlo

Jaarlijks organiseert Manege de Barlo in de winterperiode een dressuurcompetitie voor de ruiters die bij de manege rijden. Deze dressuurcompetitie bestaat uit 3 wedstrijden waarbij de ruiters elke wedstrijd op een ander paard of pony starten en daarbij de keuze hebben uit 3 verschillende niveau dressuurproeven namelijk de B, L, of de M klasse. De beginnersklasse werd op zaterdag verreden en daar wist uiteindelijk Luuk Bolink de beker en de oranje rozet op zijn naam te zetten. Dit gebeurde overigens na een spannende ontknoping waarbij drie ruiters ex aequo belandden. In de L klasse pony’s was de eerste plek voor Kirsten Hazenkamp die met ruim 9 punten Lisanne Linn voor wist te blijven. De derde plek werd opgeëist door Annemijn Roetgering. In de klasse L paarden was de eerste plaats voor Kyra Vos en bij de klasse M was het Elise Duin die na drie wedstrijden op de eerste plek eindigde. Na afloop van de wedstrijd werd door ‘De Perpermuntjes’ een demonstratie carrousel rijden verzorgd.

De volledige uitslag:

Ponyklasse B
1. Luuk Bolink 399,
2. Lieke Kooiker 394,5
3. Anouk Nijenhuis 390

Ponyklasse L1
1. Kirsten Hazenkamp 409
2. Lisanne Lin 400
3. Annemijn Roetgering 397

Paardenklasse L
1. Kyra Vos 370
2. Aurelie Treiber 369
3. Maaike Wessels 343

Paardenklasse M
1. Elise Duin 368
2. Malou Vogel Sam 362
3. Nadia Overbeek 353