Molenbuurt haalt Nicole op uit Goor

Toen Peter Holterman de buurt deelgenoot maakte van zijn plannen om te gaan samenwonen zorgde dat voor enige beroering in de buurt. Want dat moest natuurlijk wel volgens goed traditioneel Maarkels gebruik gaan gebeuren. Zo werd Nicole gisteren dan ook door haar nieuwe buurtbewoners bij haar woning aan de Merelstraat in Goor opgehaald waar ze onder toeziend oog van haar nieuwe buurt de Goorse voordeur, voorgoed achter zich dicht trok. Voordat ze de woning in Markelo aan de Molenstraat in Markelo samen met Peter kon betreden moest daar nog wel enig borreltje op worden gedronken waarna de buurtbewoners van de Molenstraat Peter en Nicole heel veel geluk toewensten in de Molenstraat.  Het lijkt er overigens op,dat de buurt zich al snel kan gaan voorbereiden op het volgende feestje…..

;