Basisscholen zetten deur open

Woensdagochtend 14 maart zetten de meeste basisscholen in Markelo tussen 9.00 en 12.00 uur de deur open voor de jaarlijkse open dag. Voor ouders waarvan hun kind in de komende anderhalf jaar 4 jaar wordt een goede gelegenheid om één of meerdere scholen te bekijken. Dit kan bij Elserike, De Welp, de Brookschole, Obs Stokkum en De Zwaluw. Naast de basisscholen kunnen ouders diezelfde ochtend ook binnenlopen bij kinderopvang De Beestenboel aan de Herikerweg of kindcentrum ’t Hummelhonk naast de Zwaluw. Ook de kinderen zelf en opa’s en oma’s zijn welkom om even binnen te komen kijken.

Tijdens de open dag kan de sfeer in de school worden geproefd en de omgeving worden bekeken waarin de eerste stappen in het basisonderwijs zullen worden gezet. Ook zal er informatie over het onderwijs zelf worden gegeven en is er ook de mogelijkheid om uw kind die dag direct in te schrijven op één van de scholen.