Vive la Fanfare, vive la musique

Muziekvereniging De Fanfare Markelo organiseert op zaterdag 17 maart vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Het orkest dat onder leiding staat van Frank Uuldriks zal samen met de slagwerkgroep onder leiding van Erik Broeke en de talenten onder leiding van Ria Degenkamp garant staan voor een muzikale avond met volop Franse muziek. De plaats van handeling is de grote zaal van Zalencentrum De Haverkamp in Markelo. En ondanks het feit dat de Franse taal voor een ieder niet altijd eenvoudig is, zal de muziek van onder meer Gilbert Becaud, Edith Piaf, France Gall en Stromae u vast en zeker uitnodigen tot meezingen. Het concert begint die avond om 20.00 uur en zoals altijd is de entree vrij toegankelijk.  Na afloop van het officiële gedeelte, is er natuurlijk ruim de gelegenheid om samen na te genieten van dit jaarlijkse voorjaarsconcert.