De Kroon leukste restaurant in de Hof

Grand Café De Kroon heeft tijdens de verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 zowel de meeste stemmen als met 9.43 de beste gemiddelde waardering gekregen in Hof van Twente en wist hierdoor twee awards in de wacht te slepen. Daarnaast wist de Markelose horecagelegenheid in de top 10 te eindigen in de eindstand van de provincie Overijssel met totaal 180 deelnemende restaurants. Naast De Kroon deden in Hof van Twente ook De Poppe, Het Witte Paard en ’t Oaldershoes uit Delden en Den Haller uit Diepenheim mee. De Poppe wist bij het aantal stemmen als tweede te eindigen en kreeg een gemiddelde waardering van 9.24. De winnaars per gemeente zijn vandaag tijdens de Vakbeurs Bakkersvak gehuldigd door Katja Schuurman.

“De awards voelen voor ons wel een beetje als ‘de Kroon’ op twee jaar hard werken aan een droom de we met een hecht team zijn begonnen. Nog geen moment hebben we spijt gehad om met Grand Café De Kroon een nieuwe start te maken op deze toch wel historische horecagelegenheid. We zijn dan ook enorm trots op ons team, die er samen met ons voor zorgen dat we als een warme Kroonfamilie voor onze gasten kunnen klaarstaan”, vertelt Robert. Dennis en Robert openden bijna twee jaar geleden de deuren van Grand Café de Kroon waar later ook het zalencomplex De Kroon weer een invulling kreeg.