Thema avond; naar een waardig levenseinde

In de Martinushof vindt op dinsdag 20 februari vanaf 20.00 uur een thema-avond plaats over palliatieve zorg, euthanasie en voltooid leven. Wat kun je betekenen voor iemand, die ongeneeslijk ziek is geworden en naar verwachting niet lang meer heeft te leven? Welke zorg is er mogelijk, wanneer het om jezelf gaat en je tegen eigen grenzen aanloopt? Op uitnodiging van  dominee Marten Dijkstra en ouderling Gerda Vedders-Vasters komen Annie Gerritsen en Annemieke Middag van hospice De Reggestroom uit Rijssen over dit onderwerp spreken. Ook huisarts Gienus de Jonge uit Markelo zal tijdens deze avond aanwezig zijn. Natuurlijk zal er voldoende gelegenheid zijn om uw eigen vragen te stellen. 

In het kerkblad is abusievelijk een verkeerde datum gepubliceerd. De avond vindt plaats op dinsdagavond 20 februari en niet op 22 februari.