Markel Up neemt afscheid van Henk Veltkamp

Het herenteam van Markel Up heeft gisteravond afscheid genomen van een bijzondere speler. Na jaren van veel blessureleed hing één van de langstzittende leden van deze Markelose volleybalvereniging dit seizoen zijn volleybalschoenen aan de wilgen. De heren hadden Henk uitgenodigd om de wedstrijd van heren 1 en 2 te bekijken en natuurlijk samen lekker bier te drinken. Niets vermoedend werd Henk meegenomen naar de bank van heren 1 waar hij een t-shirt kreeg en als ‘Mini van de week’ de eerste opslag mocht verzorgen van de wedstrijd. Ondanks dat Henk al maanden niet gevolleybald heeft scoorde hij toch het eerste punt!

Als dank voor zijn jarenlange enthousiaste inzet als speler en scheidsrechter kreeg hij een speciaal Gulden Draak bierpakket uitgereikt. De avond werd nog lang gevierd met Gulden Draak bier wat thuisbasis De Haverkamp speciaal voor deze gelegenheid had ingekocht. Henk blijft nog wel lid van de vereniging en zal als liefhebber nog steeds als scheidsrechter ingezet worden. Hij heeft zelfs al enkele vrije ochtenden aangevraagd om de vrijdagavond samen met zijn oude teamgenoten tot laat door te kunnen brengen.