Succesvolle eerste avond dinnershow

Een goed gevulde zaal heeft vanavond bij De Kroon volop genoten van de dinnershow ‘Romeo en Julia’ met een driegangendiner en tussen de gerechten door afwisselend entertainment. Na het succes van de show ‘Dancing Queen’ van vorig jaar kon een nieuwe voorstelling eigenlijk niet uitblijven. De dinnershow van dit jaar heeft als rode draad ‘Romeo en Julia’, het verhaal van Shakespeare over twee geliefden die door de ruzie tussen beide families onmogelijk was. Het verhaal van deze geliefden werd prachtig uitgebeeld in dans, zang, muziek en acrobatiek. De avond werd mogelijk gemaakt door medewerking van de danseressen van eMotions Markelo, Circus Caroly uit Goor, Anneleen Freriksen en Nadine Buntinx (paaldanseressen), gospelkoor Enjoy uit Markelo, Marjo Harmsen, Nora Volkers (opera) en partyband Remix. Er werd onder andere gedanst op live muziek gespeeld door de partyband Remix en het publiek kreeg acrobatische nummers te zien, opgevoerd door Circus Caroly uit Goor en de acrogroep uit Markelo. Zondagmiddag wordt de dinnershow nog een keer opgevoerd en hiervoor zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij Grand Café De Kroon. De zaal is open vanaf 15.00 uur en de voorstelling begint om 16.00 uur. Kaarten kosten € 49,50 per persoon en dit is inclusief het driegangendiner. Voor wie zondag nog geen plannen heeft een mooie gelegenheid een middag uit te gaan en te genieten van entertainment en heerlijk eten!