Maarkelse Kwis in de steigers

Aangestoken door het enthousiasme en de succesformule die het evenement in Bathmen en Holten heeft veroorzaakt,  liggen ten grondslag aan het eerste overleg deze week van een tiental Markeloërs die bezig zijn met de voorbereiding van de Maarkelse Kwis. Per toeval werd ontdekt dat twee groepen Markeloërs onafhankelijk van elkaar, hetzelfde idee geopperd hadden om dit enorm leuke evenement ook in Markelo te willen opzetten. Veel was er dan ook niet nodig om tijdens het eerste overleg al zó enthousiast te raken dat een logo en voorlopige planning inmiddels al op tafel liggen. De Maarkelse Kwis wordt georganiseerd op 28 december 2018 voor teams die minimaal uit 10 personen mogen bestaan, jong en oud met een brede kennis. Zo kunnen bijvoorbeeld buurten, families, (sport)verenigingen, bedrijven maar ook kameradengroepen meedoen aan de Kwis die zal bestaan uit 100 vragen verdeeld in 10 categorieën en geheel in het teken zal staan van ons mooie Markelo. De voorlopige uitslag en de daaraan vastgekoppeld feestavond staat voorlopig gepland op zaterdag 12 januari 2019.