Valentijnsboeket voor Marietje Kranenberg

Het jaarlijkse Valentijnsbloemetje van de CDA Hof van Twente is gistermiddag uitgereikt door raadslid Arjan Zandvoort, Esther Meijer en Johanna Beumer aan vrijwilligster in hart en nieren, Marietje Kranenberg. In de ouderraad van Obs de Brookschole begon zij met haar vrijwilligerswerk waarna ze jarenlang in het bestuur zat van de buurtvereniging Markelosebroek en de Diaconie van de Protestantse Hervormde kerk. Maar ook de Hervormde Vrouwen Vereniging kon jarenlang rekenen op haar vrijwillige inzet en nog steeds helpt ze met veel plezier mee tijdens de zangavonden op de Anholtskamp. Maar haar grootste hobby is het schrijven van gedichten en kerstverhalen en vertellen in het onvervalst dialect. “Het was voor Marietje een enorme verrassing dat wij haar een Valentijnsboeket kwamen brengen maar in onze ogen heeft ze hem meer dan verdiend”, vertelt Johanna Beumer.