Buddy gezocht in Markelo

Voor een Markelose jongen met een beperking/ziekte is de stichting Buddiez op zoek naar een vriend in Markelo. De stichting Buddiez wil graag kinderen die ziek zijn of een beperking hebben koppelen aan gezonde kinderen om mee te spelen. Daarnaast wordt elke maand een activiteit georganiseerd waar zij gratis aan kunnen deelnemen. Hierbij kun je denken aan een oldtimerrit, sportactiviteit of knutselen bijvoorbeeld. Deze jongen houdt van gamen, buiten spelen maar gaat ook graag op pad om iets op te sporen met zijn metaaldetector. Ben jij een rustige jongen en tussen de 10 en 16 jaar oud en lijkt het je leuk om van betekenis te zijn voor een jongen met een langdurige ziekte of een beperking, geef je dan op door een mail te sturen aan de stichting Buddiez

De Stichting Buddiez is een stichting die zieke/beperkte kinderen koppelt aan gezonde kinderen om mee te spelen. Daarnaast is er elke maand een activiteit zoals bijvoorbeeld een oldtimerrit of knutselen waar een buddy gratis aan kan deelnemen. Heb je zelf behoefte aan een vriendschap of wil je een buddy zijn? Geef je dan nu op via de website.