14e editie BCM Futsaltoernooi

Alweer voor de 14e keer is het BCM Futsaltoernooi gespeeld. Gisteravond is dit toernooi, opgezet in 2005 door de vriendengroep BCM, gespeeld in sporthal de Haverkamp. De vriendengroep NOAD is als winnaar uit de bus gekomen. In de finale wist NOAD te winnen van Hamkaas FC. Naast het in ontvangst nemen van enkele gesponsorde prijzen van Discotheek Dieka en de wisselbeker, mocht het winnende team dit jaar een echte volkszanger naar voren brengen om een liedje te zingen. Namens NOAD was dit Jordy Vagevuur, alias Milo Milano. Naast een grote beker voor de winnaar heeft de organisatie Maarkelstrots, die het stokje heeft overgenomen van BCM, een nieuwe bokaal in het leven geroepen, te weten de Sukkelcup. Deze eerste Sukkelcup is gewonnen door Niels Lonink, vanwege zijn blamage in de laatste seconden van de wedstrijd, waardoor de wedstrijd alsnog gelijk werd gespeeld.

De vriendengroepen die in de prijzen vielen waren:
1: NOAD
2: Hamkaas FC
3: BCM

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en een gezellig feest dat nog lang doorging in het café van de Haverkamp. Volgend jaar komt er zeker weer een futsaltoernooi en dan maakt de organisatie zich op de voor de 15e editie.