Hofkoren 2018 bij de Reggehof

20140115 tekening koorDe Reggehof nodigt koren uit voor het jaarlijkse muzikale evenement Hofkoren. Dit festival vindt plaats op zondag 11 maart vanaf 13.00 uur en is een initiatief van De Reggehof. Hiermee wordt koren uit de Hof van Twente een ultieme kans geboden om op een professioneel podium te laten zien en horen wat zij als koor in hun mars hebben. Hofkoren is als festival opgezet; in verschillende zalen kan het publiek genieten van diverse optredens. Voor de koren is het festival een leuke mogelijkheid om ook eens andere koren te kunnen bekijken en elkaar te inspireren. Vorig jaar namen naast het Nederlandstalig koor NooTzaak ook het kinderkoor van OBS de Zwaluw, vrouwenkoor MarCant en Gospelkoor Enjoy deel aan het jaarlijks terugkerende evenement.

Alle koren uit de gemeente Hof van Twente hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan Hofkoren. Aanmelden kan via de website van De Reggehof of door een mail te sturen.  www.reggehof.nl of mail naar  Ook dit jaar is de entree gratis.