‘Haar op zolder’ in Herike-Elsen


De toneelgroep van Herike-Elsen speelt dit jaar op 24 februari, 2, 3, 8 en 9 maart het komische stuk ‘Haar op zolder’. De regie ligt in handen van Rinus Meulman die tevens een rol in de komedie zal vertolken. De groep toneelspelers is daarnaast dit jaar uitgebreid met twee nieuwe spelers. Janneke Klein Letink en Kylie Karsenberg zijn de groep komen versterken. De komedie vertelt het verhaal over Frits en Melanie die te maken hebben met financiële problemen. Als ambtenaar verdient Frits te weinig om eruit te komen. Toevallig is de wethouder verliefd op de tweelingzus van Melanie. Maar omdat de wethouder getrouwd is moet alles wel stiekem gebeuren. Ze bieden het verliefde koppel de zolderkamer aan en gaan er vanuit dat de wethouder dit wel waard is en kan zorgen voor een promotie van Frits. Als oma en haar vriend komen logeren, de burgemeester op bezoek komt en dochter Maggy de zolderkamer opeist wordt het steeds lastiger om het plan uit te voeren. Zelfs de baan van Frits komt op het spel te staan. Hoe dit verder afloopt kan iedereen komen kijken. 

Kaarten voor de toneeluitvoeringen kunnen telefonisch worden gereserveerd bij Diana Zendman 0547-364436 of door een mail te sturen. De uitvoeringen vinden om 20.00 uur plaats in de gemeenschapsruimte van de Daltonschool Elserike  aan de Herikerweg 36. De zaal is vanaf 19.30 uur open.