Inloopmiddag Kinderdansgroep

De Kinderdansgroep van de Folkloristische Vereeniging Markelo is op zoek naar kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Elke twee jaar stromen kinderen af en wordt weer een nieuwe groep gevormd. Op palmzondag, 1 april zal deze nieuwe kindergroep de acte de présence geven tijdens de jaarlijkse Palmpaasoptocht. Om de sfeer binnen de Kinderdansgroep te proeven wordt daarom op woensdagmiddag 17 januari om 13.30 uur bij Zalencentrum De Haverkamp een inloopmiddag georganiseerd. Mocht U zoon of dochter binnen de genoemde leeftijdscategorie vallen dan bent U bij deze van harte uitgenodigd.  Tijdens deze middag zal de scheidende kindergroep enkele dansen tonen.  Mochten de kinderen het leuk vinden dan mag er zelfs al wat worden mee gedanst.

Om een goed beeld te krijgen van de Kinderdansgroep zullen beelden worden getoond van eerdere optredens. De Palmpaasoptocht maar ook optredens tijdens bijzondere evenementen zoals bijvoorbeeld tijdens het bezoek van voormalig koningin Beatrix. Leden van de Folkloristische Vereeninging zullen aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven met betrekking tot de kleding, de klompen en de eventuele optredens die komende jaren zullen worden verzorgd.

Tijdens de inloopmiddag wordt er gezorgd voor drinken en iets lekkers voor de kinderen maar ook zal de koffie niet ontbreken. “We hopen dat veel ouders met hun kinderen van 4 tot 6 jaar een kijkje komen nemen tijdens de inloopmiddag bij De Haverkamp zodat we er een samen een gezellige middag van kunnen maken”, vertelt Wilma Roeterdink enthousiast. Heeft u nog vragen over de Kinderdansgroep dan kunt u haar per mail bereiken.