Vivezza Trio in Markelo op De Welle

Op zondag 21 januari 2018 treedt het Vivezza Trio op bij Muziek op de Welle aan de Oude Borculoseweg 7 in Markelo. Het Vivezza Trio bestaat uit Inger van Vliet op viool, Nicole Jaarsveld op klarinet en Angélique Heemsbergen op piano. Het trio speelt onder andere werken van Milhaud, Bolcom, Piazzola, Gershwin en Bernstein. Sprankelende, afwisselende en niet al te traditionele kamermuziek, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Inger, Nicole en Angélique wonnen de kamermuziekmarathon van het Utrechts conservatorium. Dit werd het begin van een reeks live radio-optredens onder meer in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van het Concertgebouw en in het programma Viertakt Podium. Het concert begint om 14.30 uur, vanaf 14.00 is de zaal open en is er tijd voor koffie en/of thee. Na afloop van het concert wordt er een drankje geserveerd. De toegang is € 15 per persoon (inclusief consumpties), kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang. 

 

 

Na het winnen van de kamermuziekmarathon besloten de drie muzikanten samen door te gaan als professioneel ensemble. Het Vivezza Trio is inmiddels een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Het trio trad  onder meer op in de Kleine Zaal van het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, De Oosterpoort en is regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en de Klassieken. Ook nam het Vivezza Trio succesvol deel aan Tournoi International de Musique, een muziekconcours in Parijs. Het Vivezza Trio doet haar naam eer aan door het samenstellen van levendige en fantasierijke programma’s. Het repertoire varieert van rustig klassiek, mooi romantisch tot levendig modern. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website om dit concert bij te wonen.