Il Campanile vermelding in Michelingids

Italiaans restaurant Il Campanile heeft opnieuw een vermelding gekregen in de Michelingids. In de Michelingids 2018 die vanmiddag werd gepresenteerd werd de benoeming voor het Italiaanse restaurant door inspecteurs omschreven als “Bereidingen met kwaliteitsvolle producten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten”. Krasnapolsky’s The White Room in Amsterdam heeft onder leiding van de 33-jarige Arturo Dalhuisen uit Holten zijn eerste Michelinster in ontvangst mogen nemen. Kenners voorspelden al dat het anderhalf jaar oude restaurant met de culinaire hoogstandjes van Dalhuisen en de trendy uitstraling en het uitzicht op De Dam van het restaurant een Michelinster zou gaan opleveren. Dalhuisen heeft als leerling gewerkt bij restaurant De Poppe in Markelo. Zo vertelde hij tegen een verslaggever van de Tubantia  “Ik kwam terecht bij De Poppe in Markelo, een restaurant bij een camping. Daar heb ik grote hoeveelheden verse producten snel leren verwerken, het was knallen in moordend tempo. 10 kilo boontjes doppen, bergen aardappels schillen, gehaktballen rollen en entrecotes afbakken voor massa’s mensen”.