Ruimere jas voor Vos Autotechniek

De nieuwe ontvangstbalie

Aan de rand van industrieterrein de Spechthorst in Goor heeft Vos Autotechniek onlangs haar deuren geopend van haar nieuwe locatie. De oude locatie blijft nog in gebruik voor bandenopslag, maar verder bood het te weinig ruimte. Zo is er in de nieuwe garage aan de Wheedwarsweg onder meer een vijfde brug geplaatst, waarmee ook grotere bedrijfsbussen kunnen worden onderhouden. “Dat paste in de vorige garage gewoonweg niet,” aldus Matthijs Vos. Door het verplaatsen van het bedrijf tegen het Markelose buitengebied verwacht Vos dat het naast klanten uit Goor ook aantrekkelijker wordt voor klanten uit Markelo en Enter om het bedrijf te bereiken. Matthijs: “We hebben hier meerdere uitvalswegen en het is een mooie zichtlocatie”.

Naast de garage is een unit gebouwd dat plaats biedt voor receptie en wachtruimte. Op de oude locatie werden klanten in de kantine ontvangen. Op het grasveld naast de receptie zal volgens Vos in 2018 een occasionplein komen en het buitenterrein biedt plek aan de 9-persoonsbussen. “We hebben nu de faciliteiten om de in totaal 16 bussen hier te parkeren, maar meestal hebben we niet alle plekken nodig,” aldus Matthijs die aangeeft dat het buitenterrein de komende periode verder aangekleed zal worden.