SC Markelo verkoopt oliebollen

Aanstaande zaterdag worden in de keuken van Sportclub Markelo oliebollen gebakken én ook verkocht. De aankondigingsposters voor deze oliebollen actie  hangen al even op allerlei plekken in Markelo. “Maar laat het nou zo zijn dat je deze compleet over het hoofd hebt gezien, dan is dat helemaal niet erg”,  geeft voorzitter Frank Bussink lachend aan. Hij doelt hiermee op het feit dat de oliebollen aanstaande zaterdag ook gewoon in de kantine van Sportclub Markelo verkocht zullen gaan worden. De oliebollen worden per zak maar tevens ook per stuk te koop aangeboden. De opbrengst van de oliebollenactie wordt toegevoegd aan het budget voor de geplande verbouwing van de kantine. Sportclub Markelo is voornemens om de kantine ingrijpend te veranderen met een nieuwe vloer en een compleet nieuwe bar. Overigens zal dit nog wel door de leden moeten worden gefiatteerd.