Opening kinderdagverblijfgroep voor Kindcentrum ‘t Hummelhonk

Vrijdag 8 december vindt om 12.15 uur de officiële opening plaats van de kinderdagverblijfgroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar op Kindcentrum ‘t Hummelhonk. De officiële openingshandeling wordt op feestelijke wijze geopend en zal worden verricht door peuters en kleuters in polonaise het kinderdagverblijf binnen te laten gaan. Voorafgaand aan de openings-polonaise is er een dansworkshop voor zowel de peuters als kleuters van Obs De Zwaluw. Daarna is er gelegenheid voor alle belangstellenden om de locatie aan de Fokkerstraat te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie/thee en ranja voor de kinderen. Kinderen kunnen geschminkt worden en er ligt een goodybag voor elk kind klaar. Tevens is er een gratis stamppotten proeverij, georganiseerd door Smit Maaltijdsservice uit Hengelo, die de warme maaltijden op zowel het kinderdagverblijf als ook op de buitenschoolse opvang zal gaan verzorgen.

Naast de peuterzaal en buitenschoolse opvang van Kindcentrum ‘t Hummelhonk wordt deze uitgebreid met een kinderdagverblijfgroep. Kinderopvang Hof van Twente, gevestigd in en bij Obs de Zwaluw biedt hiermee in nauwe samenwerking met het basisonderwijs, een compleet opvang- en scholingsaanbod voor kinderen van 0 tot 13 jaar. “Door deze ontwikkeling kunnen we ouders beter tegemoet komen in de wens om werk te combineren met de opvang van hun kinderen door zo gebruik te kunnen maken van de verschillende opvangmogelijkheden dicht bij het basisonderwijs. Als Kinderopvang Hof van Twente richten we ons hiermee vast op toekomst waarin we zullen participeren in het nieuw te bouwen Kindcentrum Markelo”, aldus Tamara Klein Gebbink, Assistent manager Stichting Kinderopvang Hof van Twente.