Let’s Go Wild bij De Tasca

Het terrein van Bistro De Tasca is zondag 17 december het decor voor een intiem winterfestival. Op ‘Let’s Go Wild’ staan onder meer een aantal foodtrucks die koken met wild dat wordt geleverd door de Markelose jachtvereniging en zullen er ook een aantal stands met kerstdecoraties en interieurartikelen staan. Op het festival staan kwaliteit en luxe bovenaan. “Samen met Jan Willem en Miranda Lammertink proberen wij een gaaf winterfestival neer te zetten waar gezelligheid, borrelen en snacken bij de vuurkorf onder het genot van live muziek en de laatste kerstinkopen shoppen centraal staat”, aldus Carlijn de Jonge van Fingerfoody’s die Let’s Go Wild samen met De Tasca organiseert.

Naast de foodtrucks die jachtwild bereiden zullen er onder meer ook pizza’s en wafels verkrijgbaar zijn. Ook aan de kinderen is gedacht en er is naderhand een afterparty in De Schöppe bij De Tasca. Let’s Go Wild is vrij toegankelijk vanaf 15.00 uur.