SC Markelo onderuit tegen WVV’34

Onder koude maar droge weersomstandigheden speelde Sportclub Markelo vanmiddag thuis tegen WVV’34 uit Hengevelde. Op de Endemansdijk bracht Ton Jansen dankzij een strafschop in de 20e minuut van de wedstrijd, Sportclub Markelo op een 1-0 voorsprong. Met een treffer in de 35e minuut van de ploeg uit Hengevelde werd de ruststand 1-1. Door onoplettendheid vanuit de verdedigende zijde van Sportclub Markelo wist WVV’34 al in de eerste minuut na rust op een 1-2 voorsprong te komen. Ondanks dit sterke begin van de ploeg uit Hengevelde aan de tweede helft begon Markelo gedurende deze tweede helft steeds meer kansen te ruiken en zou dan ook een gelijkspel zeker verdiend geweest zijn. Maar de eindstand bleef  na 90 minuten speeltijd 1-2. 

Ondanks het verlies speelde de Markelose ploeg vanmiddag op eigen veld geen slechte wedstrijd en waren de ploegen erg aan elkaar gewaagd. Veel kansen resulteerde net niet in een gelijkmaker tegen WVV’34 uit Hengevelde. Doordat EMOS in eigen huis verloor van Rood Zwart (2-3) mag WVV’34 zich op dit moment de nieuwe koploper noemen. Het elftal van Anne de Jong staat momenteel op een vijfde plek met 13 punten uit 9 wedstrijden.

Foto-impressie van de wedstrijd: