Erik Wevers keert terug in Dakar-rally

Na 2012, 2013 en 2014 kruipt Erik Wevers begin januari zelf weer achter het stuur tijdens de 40e editie van de Dakar-rally. Vandaag was de presentatie van het Borgward Dakar Team in Parijs. De Markelose coureur zal plaatsnemen in de tweede auto van het team en zal hiermee kopman Nicolás Fuchs ondersteunen. “Ben heel erg blij om weer naar Dakar te gaan en deel uit te maken van het Borgward-team,” aldus Wevers in een eerste reactie. Vorig jaar wist Fuchs met Wevers Sport de 12e plek in het eindklassement te behalen. Dit resultaat en de ervaring van Wevers Sport heeft het Duitse automerk Borgward overtuigd om de auto voor Dakar 2018 te laten ontwikkelen door het Markelose team, dat het fabrieksteam gedurende de rally ook zal ondersteunen in Peru, Bolivia en Argentinië.