Candle-Light avonden bij De Bloemerie

De Bloemerie heeft afgelopen maand een metamorfose ondergaan en daarnaast wist het team de afgelopen weken ook nog eens de gezellige kerstsfeer de winkel in te toveren. Dit jaar zijn er dan ook weer volop verrassende items elk in een eigen sfeer te vinden aan de Noordachtereschweg 1 in Markelo. In de winkel zijn verschillende hoekjes gecreëerd zoals betonlook, hout en natuurtinten, ijsblauw en ook het klassiek rood is natuurlijk aanwezig. Het ruime assortiment zal u dan ook vast en zeker inspireren in de aanloop naar de feestdagen. Een mooie gelegenheid om deze kerstsfeer bij De Bloemerie op te snuiven zijn de Candle-Light avonden op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.30 uur en op zaterdag 25 november van 18.00 tot 21.00 uur. Een evenement die niet meer is weg te denken op de kalender van De Bloemerie, daar deze al jaren goed bezocht worden. Tijdens de Candle-Light avonden is het overigens ook mogelijk om in te schrijven voor een nieuw seizoen workshops in 2018. Viermaal in het jaar wordt onder begeleiding van Getty Eggink een workshop gegeven die is gericht op de tijd van het jaar. Tijdens de komende Candle-Light avonden zal hij er ongetwijfeld graag meer over vertellen.