Succesvol volleybaltoernooi Markel Up

Sporthal De Haverkamp was afgelopen zaterdag het domein van Markelo Up die maar liefst 24 volleybalteams naar Markelo wist te trekken voor een sportief volleybaltoernooi. Op verschillende niveaus werd er in de Markelose sportzaal met veel enthousiasme en plezier gespeeld mede natuurlijk door de enorme inzet van de vele vrijwilligers die zorgden voor een goed wedstrijdverloop. Elke dinsdagmiddag traint volleybalvereniging Markel Up in Sporthal De Haverkamp. Om 15.30 uur start de inloopgroep voor kinderen van 6 en 7 jaar. Van 16.45 uur traint de leeftijdscategorie van 8 tot 12 jaar gevolgd door de groep van 12 en 13 jaar die om 18.00 uur starten met hun training. Voor kinderen die geïnteresseerd zijn in volleybal geldt dat zij altijd binnen mogen lopen en meedoen met een les om zo de volleybalsport te ervaren.