Stamppotbuffet in de koeienstal

De Markelose Melanie Kelder gaat vanuit haar opleiding Medewerker maatschappelijke zorg in april 2018 voor twee weken naar Nepal. Hier zal zij samen met Cheraine en Kim, Nepalese weesjongeren helpen bij hun toekomst. Voor elke student die meegaat naar Nepal krijgt namelijk 1 Nepalese weesjongere een coaching traject van 1 tot 3 jaar. In Nepal lopen zij een 6 daagse trektocht door de Himalaya met de Nepalese weesjongeren (60 kilometer) onder begeleiding van de stichting Mountain Child Care. Om dit alles waar te gaan maken is een bedrag van € 2.500 nodig. Om dit bedrag bij een te krijgen organiseren de studenten met hulp van De Poppe, onder meer een stamppotbuffet op de boerderij op zondag 26 november.

De ultieme kans om het melkveebedrijf aan de Brummelaarsweg 12 te bekijken en te genieten van winters buffet. Vanaf half drie wordt u ontvangen met koffie/thee. Na een wandeling van circa een uurtje zal uitsluitend het stamppotbuffet in de koeienstal klaar staan. De kosten van deze middag bedragen 25 euro inclusief drankjes. U kunt zich aanmelden per mail of telefonisch bij Melanie Kelder 06 – 5224 9652.