Markelo culinair op de kaart

De Markelose horeca heeft vandaag tijdens Proef Markelo ruim 650 mensen culinair weten te verrassen en daarmee Markelo culinair op de kaart weten te zetten. Niet alleen met de verrassende combinaties van smaken van de verschillende gerechtjes die in elk restaurant werden geserveerd maar ook met de diversiteit van de witte en rode wijnen. Voor de liefhebbers van speciale bieren was er tegelijkertijd een rijk assortiment samengesteld bij de negen deelnemende horecabedrijven. “Het vervoer tussen de horecabedrijven buiten het centrum verliep gesmeerd. Het was overal erg gezellig, sfeervol en we hoefden amper te wachten. Ook de uitgifte van de gerechtjes verliep over het algemeen erg vlot. We hebben genoten van culinair Markelo”, aldus een aantal enthousiaste deelnemers van Proef Markelo 2017. Restaurant De Poppe verzorgde dit jaar het afsluitende dessert. Veel deelnemers genoten vervolgens van de afterparty in de diverse zalen met livemuziek. De kaarten voor de vierde editie van het culinaire jaarlijkse terugkerende evenement waren ditmaal binnen tien dagen al uitverkocht.