Zilveren bruidspaar Seep

 

Een niet alledaags tafereel gistermiddag in Stokkum. Rond half drie reed een witte limosiene door de buurtschap en stopte bij de familie Seep om hen op hun zilveren huwelijksdag op passende wijze te vervoeren. Buurman Hans reed de familie via een omweg naar Café de Vennebekken waar het bruidspaar met genodigden genoten van een heerlijk diner. ‘sAvonds werd het bruidspaar natuurlijk veilig afgezet bij Zalencentrum De Haverkamp waar tot in de kleine uurtjes werd gefeest met familie, buurt, collega’s en vrienden. Zoals Helma 25 jaar geleden de zaal binnenreed mocht ze gisteravond de zaal uitrijden op de motor. Een passie van Helma die na al die jaren nog steeds niet is verdwenen! Rene en Helma; namens de familie en de buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk en bedankt voor het top feest!