Vogeltentoonstelling bij Vennebekken

Vogelvereniging Hof van Twente organiseert traditioneel eind november weer haar jaarlijkse onderlinge tentoonstelling bij Café Vennebekken aan de Stationsweg in Markelo. Voorafgaand aan de tentoonstelling worden de vogels op donderdag 23 november door meerdere keurmeesters gekeurd. Een dag later zal de tentoonstelling officieel worden geopend voor de leden die hun vogels hebben ingestuurd. Vervolgens is de tentoonstelling voor publiek geopend op zaterdag 25 november van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 26 november van 10.00 tot 17.00 uur. Ook dit jaar zal de tentoonstelling een diversiteit aan vogels laten zien met onder meer waterslagers, diverse soorten en kleuren kanaries, closters, groenlingen, parkieten en valkparkieten. Ook zal een verkoopklasse aanwezig zijn.