Sportclub faalt tegen Bentelo

Sportclub Markelo is er vanmiddag niet in geslaagd de vierde hofderby op haar naam te schrijven, er werd uit verloren met 2-1 van Bentelo. De eerste helft was Sportclub duidelijk de betere ploeg en gunden de Markeloërs Bentelo geen enkele kans. Voor Sportclub waren er volop kansen en na zo’n 30 minuten wist René Kuijpers een voorzet bij de 2e paal in te tikken: 0-1. Even later werd een 2e doelpunt aan Markelose kant afgekeurd vanwege buitenspel, volgens leider Stokkers onterecht. En zoals dat vaak gaat in het voetbal, scoort de tegenstander dan wel. Daarmee kwam in de blessuretijd van de eerste helft de stand op 1-1 en dat was ook de ruststand. Na de rust speelden de mannen van Bentelo feller en attenter en lukte aan Markelose kant nagenoeg niets en werden er weinig kansen gecreëerd. Bart Klumpers had nog wel de kans op 1-2, maar wist dit niet te verzilveren. Uiteindelijk wist Bentelo wel te scoren en de eindstand op 2-1 te zetten. Een nederlaag voor Sportclub Markelo die voelt als onnodig en te wijten is aan gebrek aan felheid met name in de 2e helft. Volgend weekend is Sportclub Markelo vrij, op dinsdag 14 november om 20.00 uur speelt het elftal uit tegen Avanti Wilskracht om de Tukker Cup. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zondag 19 november. Dan speelt Sportclub thuis tegen BSC Unisson.