Zonnige Off Road Rit

Onder zonnige weersomstandigheden werd vandaag rondom Markelo de 29e Off Road Rit verreden. Het parcours was goed geprepareerd en lag er ondanks de eerdere regen mooi bij. Dat bleef het ook gedurende de dag voor de ruim 1.000 deelnemers die de rit tussen 9.30 en 15.30 uur verreden. Net als vorig jaar bestond de rit uit 2 routes van circa 40 kilometer door bossen, akkers en het zand bij de Domelaar waar de rijders konden rekenen op veel publieke belangstelling. De eerste rijders begonnen om 9.30 uur vanaf Herberg De Pot, de laatste start was om 14.00 uur. Hierdoor konden de deelnemers voldoende verspreid worden over het parcours. Mede dankzij de goede ervaringen van voorgaande jaren kwamen deelnemers weer van heinde en verre naar Markelo om de rit te verrijden.

De Off Road Rit is uiteindelijk mede dankzij de inzet van ruim 80 vrijwilligers zonder problemen verlopen, de organisatie kan zich alvast gaan opmaken voor de 30e editie in 2018.

De gehele fotoreportage is te bekijken op http://www.oypo.nl/DE36C4598BF617D8