Tandarts vertrekt uit Markelo

Tandarts Frank Gerritzen vertrekt met zijn praktijk naar Bathmen. Tien jaar geleden nam hij de praktijk aan de Noordachtereschweg over van tandarts Leo Mees ten Oever. “Met veel plezier en passie voor het vak heb ik daar de afgelopen jaren gewerkt. Helaas biedt de huidige locatie geen mogelijkheid om in de toekomst aan de wet- en regelgeving voor tandheelkundige zorg te blijven voldoen”, aldus Frank Gerritzen. De tandarts voegt zijn praktijk in Markelo en de praktijk in Bathmen aan de Molenstraat 3C samen. Vanaf 1 februari 2018 worden de werkzaamheden voortgezet in een nieuw praktijkpand aan de Dorpsstraat 12-14 in Bathmen onder de naam Tandartspraktijk Bathmen. De praktijk in Markelo zal sluiten per 18 januari 2018. Het volledige team verhuist mee naar de praktijk in Bathmen.