Markeloërs genomineerd voor startersprijs 2017

Sinds 2015 is de Startersprijs Midden Twente voor starters uit Borne, Hengelo en Hof van Twente. Daarvoor werd de Startersprijs jaarlijks uitgereikt aan de beste starter uit Hengelo. Op 13 november zal de winnaar van de Startersprijs 2017 bekend worden gemaakt. Tot de laatste vijf genomineerden behoort het Markelose Vintage & More. In 2016 zijn de Markelose Dinie Pierik en Willy Vos gestart met het maken van nostalgische producten. Als groothandel worden deze producten aangeboden aan met name ondernemers voor kadowinkels, bloemisten, boekhandels en tuincentra. Niet alleen in Nederland; de producten van dit jonge Markelose bedrijf liggen ook in de winkels in België en Duitsland. Daar waar zij vorig jaar met z’n tweeën begonnen, werken zij momenteel met zes mensen om aan de aanvragen te kunnen voldoen. Het bedrijf dat gevestigd is aan de Twikkelerweg werd opgemerkt en kreeg een uitnodiging om zich in te schrijven voor de Startersprijs Midden Twente. “We weten inmiddels dat we bij de groep van de laatste vijf genomineerden horen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op, en zeker als we kijken wat we hebben weten te bereiken in zo’n korte tijd”, vertellen Dinie en Willy enthousiast. 

Twee keer per jaar willen Dinie en Willy nieuwe producten kunnen presenteren op de beurs. Zo zijn in augustus de soap gifts aan de productlijn toegevoegd. Pakkende teksten en nostalgische afbeeldingen zijn wel de kenmerken van de huidige productlijn. Voor januari ligt er al weer iets nieuws op de plank dat getuigd dat de dames nog over meer dan voldoende inspiratie beschikken.