Kippenvel tijdens jubileumconcert Enjoy

Met in hun gezichtsveld een goed gevulde Martinuskerk zongen de leden van het koor Enjoy vanavond enthousiast, de nummers die zij speciaal ingestudeerd hadden voor het jubileumconcert. Naast bekende liedjes brachten zij ook nieuw repertoire ten gehore, onder de deskundige leiding van Josien Veneberg. Tijdens het 10-jarig jubileumconcert kreeg Enjoy medewerking van The Ballad Singers uit Borculo en Wietske en Annemiek Veneberg uit Wierden. Er werden nummers gezamenlijk ten gehore gebracht maar ook afzonderlijk van elkaar. De diverse optredens zorgden voor menig kippenvelmoment onder de aanwezigen. Dansschool Emotions wist samen met Enjoy voor een verrassende combinatie te zorgen. Het optreden van Sandra Bakker samen met haar dochter Emke op het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ gezongen door het koor Enjoy werd prachtig neergezet. Enjoy kan trots zijn op haar 10-jarig jubileum waarin zij vanavond vol overtuiging hebben bewezen met enorm veel plezier veel geleerd te hebben maar bovenal elk samenzijn tot een feestje weten te maken.