‘Food Goan’ eerste event nieuw plein

Een uniek evenement in meerdere opzichten zal op zaterdag 22 juli plaatsvinden vanaf 16.00 uur op het Kaasplein in het centrum van Markelo. Het is het allereerste evenement dat georganiseerd zal worden op het plein dat op dit moment nog steeds onderdeel uitmaakt van de ontwikkelingen met betrekking tot Plan Mooi Markelo. Hoewel de naastgelegen fabriek nog niet is opgeleverd wordt door DMD Events een nieuw concept neergezet onder de naam ‘Food Goan Festival‘. Een plein gevuld met ruim 12 verschillende Markelose ondernemers die allen diverse gerechtjes vanuit kraampjes aan de man brengen waarvan men kan genieten in het openlucht restaurant op het plein. Dat alles natuurlijk met diverse drankjes en live muziek van Two of a Kind op het podium op het Kaasplein. Ook voor de kinderen is er voldoende plezier.

Zo wordt een speciale ruimte voor kinderen ingericht met springkussen, ballonnenclown, spelletjes en er komt een beroemd tekenfilmfiguur waarmee ze zelfs op de foto kunnen. Tijdens het event op het centrumplein van Markelo biedt Stichting de Kaasfabriek Markelo tussen 16.00 en 18.00 uur de mogelijkheid aan geïnteresseerde huurders om de Kaasfabriek en de eventuele beschikbare ruimtes te bekijken. Wel is een valhelm en goede schoenen onontbeerlijk. Voor de valhelm geldt dat u kunt rekenen op de stichting. Stichting de Kaasfabriek zal met een kraampje op het plein tegenover het podium staan en u graag informatie geven over de plannen met betrekking tot de voormalige kaasfabriek tussen de vele kraampjes met gerechtjes, de foodtrucks en het openlucht-restaurant.