Open dag muziekschool Hof van Twente

De muziekschool Hof van Twente zal op zaterdag 20 mei haar jaarlijkse open dag houden op de hoofdlocatie De Reggehof in Goor. Geïnteresseerden kunnen langs alle lokalen lopen en kennis maken met de docenten en instrumenten. De open dag is van 15.00 tot 17.30 uur.

Tijdens de open dag op zaterdag 20 mei zullen bijna alle docenten aanwezig zijn om aspirant-leerlingen en ouders te ontvangen en hen wegwijs te maken en te adviseren over het muziekonderwijs in de Hof van Twente. Tijdens de open dag kan er ook afspraak worden gemaakt voor een gratis proefles. Alle kinderen ontvangen deze week via de basisscholen een folder waarmee zij naar de open dag kunnen komen. Op deze folder kunnen zij stickers plakken van instrumenten waarop zij hebben gespeeld. Bij een volle spaarkaart kunnen de enthousiaste kinderen meedingen naar mooie prijzen, waaronder 25% korting op het lesgeld.