In mei derde Maarkels Business Event

Na een avond over merkbeleving bij Bistro De Loep in 2015 en een sportcafé bij herberg De Pot in 2016 zal 17 mei bij De Kroon de derde editie van het Maarkels Business Event plaatsvinden. Ondernemers in Markelo hebben hier deze week een uitnodiging voor ontvangen. Een groep ondernemers legt op dit moment de laatste hand aan het programma, maar tijdens de avond zal in ieder geval iets nieuws worden geïntroduceerd voor ondernemend Markelo.

Het Maarkels Business Event is ontstaan vanuit Maarkelsnieuws waarmee de nieuwssite iets terug wilde doen voor haar adverteerders. Met ruim 100 ondernemers op de eerste avond in 2015 bleek de netwerkavond in combinatie met een programma een schot in de roos, de tweede editie – georganiseerd samen met de Stichting Motorcross Markelo – trok bijna 150 mensen. De organisatie hoopt bij De Kroon op soortgelijke aantallen. Inmiddels hebben al 50 ondernemers gereageerd op de uitnodiging. Ondernemers die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich per mail aanmelden via mbe@markelo.nl