eMotions scoort opnieuw met Dinnershow

Dinnershow-dancingqueen-sandra-bakker-de kroon_MMHN_20161125 (1)

Een staande ovatie van het publiek viel de danseressen en acrobaten van dansschool eMotions Markelo ten deel na afloop van de dinnershow bij De Kroon gisteravond. En dat was dik verdiend voor alle dansgroepen, die samen met de acrogroep, Elsen Toneel, de Remix Partyband en de Multipercussion djembégroep een spectaculaire avond hebben neergezet. In een perfecte ambiance konden de aanwezigen genieten van een heerlijk driegangendiner, uitgeserveerd door de leden van eMotions zelf. Het thema van de avond was ‘Dancing Queen’. Tussen de gerechten door kon het publiek genieten van onder andere dansen op muziek uit verschillende Disneyfilms, zoals Frozen, Junglebook en Pirates of the Carribean.

Verder werd er gedanst op live muziek door de Remix Partyband en waren er dansen te zien op muziek van iconen uit de popmuziek, zoals Michael Jackson, Prince en Queen. Elsen Toneel zorgde voor de nodige humor tussen de dansen door en muzikaal spektakel was er in de vorm van Multipercussion, een slagwerkgroep die opzwepende Afrikaanse muziek op djembé’s liet horen. Zondagmiddag wordt de dinnershow nog een keer opgevoerd en hiervoor zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar bij Grand Café De Kroon. De zaal is open vanaf 15.00 uur en de voorstelling begint om 16.00 uur. Kaarten kosten € 49,50 per persoon en dit is inclusief het driegangendiner en een fles wijn. Absoluut de moeite waard, hier laat Markelo opnieuw zien wat een (dans)talent we in ons dorp hebben!