Laatste kans voor glasvezel zonder aansluitkosten

20111003 glasvezelHet gaat er om spannen of glasvezel wordt aangelegd in het buitengebied van Markelo. “Als we de 50% in de hele Hof van Twente niet halen, dan gaan we in het buitengebied van Markelo geen glasvezel aanleggen”, aldus Marieke Seinen van Cogas. Vrijdagmiddag waren er 1.408 van de minimaal benodigde 1.600 aanmeldingen binnen. Dus nog 192 aanmeldingen te gaan in 3 dagen. Volgens wethouder Scholten is glasvezel in nabije toekomst onmisbaar en biedt dit aanbod van Cogas de kans om glasvezel te kunnen aanleggen.

Wethouder Harry Scholten: “Dus doe nu mee, pak deze eenmalige kans zodat we maandag met trots kunnen melden dat we ook in ons mooie Hof van Twente, door solidair te zijn, gezorgd hebben voor glasvezel. Zorg dat u later kunt zeggen dat ook u hebt bijgedragen aan de komst van glasvezel in de Hof.”

Geen aansluitkosten
Het aanbod van Cogas biedt voorinschrijvers een extra voordeel ten opzichte van mensen die zich na oktober aanmelden. Degenen die geen abonnement afsluiten tijdens de inschrijfperiode zullen naast de maandelijkse vastrechtvergoeding van 9,95 euro – die voor iedereen in het gebied geldt – ook een rekening van 239 euro ontvangen voor eenmalige aansluitkosten. Die aansluitkosten worden niet in rekening gebracht indien er voor 31 oktober 2016 een abonnement wordt afgesloten. Aanmelden kan via de website van Glasvezel buitenaf Hof van Twente.